20.07.2016

Робоча зустріч з Міністром інфраструктури України

19.07.2016 року відбулась робоча зустріч Міністра інфраструктури України Омеляна Володимира Володимировича з керівниками членських профспілкових організацій транспортної галузі та роботодавцями для вирішення нагальних соціально-економічних проблем транспортної галузі.

У своєму виступи Голова Профспілки Михайло Козич наголосив на таких проблемних питаннях в галузі цивільної авіації як: відсутність у Державній цільовій програмі розвитку аеропортів на період до 2023 року двох Міжнародних аеропортів Миколаїв та Івано-Франківськ; заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам та Єдиному соціальному внеску на деяких підприємства; збільшення відрахування до державного бюджету у розмірі 75 відсотків з чистого прибутку (доходу) державними підприємствами; встановлення нових аеропортових зборів та обслуговування повітряних суден і пасажирів в аеропортах України; підписання нової Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про передачу відповідальності за забезпечення обслуговування повітряного руху та про експлуатацію міжнародного аеропорту «Ужгород» та інше.